Playbook Merek Sampeyan Kanggo Ngirim Musim Liburan sing Sukses 2020

Pandemi COVID-19 duweni pengaruh banget marang urip kaya sing wis dingerteni. Norma kegiatan lan pilihan saben dinane, kalebu apa sing kita tuku lan kepiye carane nindakake, wis malih tanpa tandha-tandha bali menyang cara lawas. Ngerti preinan wis cedhak, bisa ngerti lan ngantisipasi tumindak konsumen sajrone wektu sing rame banget ing taun iki bakal dadi kunci kanggo ngrampungake sukses, luar biasa

Komunikasi Real-Time: Apa sing diarani WebRTC?

Komunikasi wektu nyata ganti cara perusahaan nggunakake ngarsane web kanthi proaktif sesambungan karo prospek lan pelanggan. Apa sing diarani WebRTC? Web Real-Time Communication (WebRTC) minangka kumpulan protokol komunikasi lan API sing wiwitan digawe dening Google sing ngaktifake komunikasi swara lan video wektu nyata liwat sambungan peer-to-peer. WebRTC ngidini browser web njaluk informasi wektu nyata saka browser pangguna liyane, supaya komunikasi peer-to-peer lan klompok nyata-wektu kalebu swara, video, obrolan, transfer file, lan layar

Platform Penentuan Waktu Nyata Bluecore kanggo eTail

Sampeyan pemasar. Apa sing bakal mbok lakoni mengko? Iki minangka pitakon sing ditakokake para pemasar marang awake dhewe kanthi terus-terusan. Data saiki mili menyang organisasi kanthi kacepetan lan volume rekaman, lan proses ngatur lan tumindak data iki bisa lumpuh. Kanggo pamula, sampeyan tugas ngerti macem-macem prekara pelanggan: Sapa pelanggan sing paling terkenal? Sapa pelanggan sing mung tuku barang diskon? Pelanggan sing dakkarepake

Pemasaran Game Mobile Sekilas, Sinau Paling Apik saka Operator

Dasawarsa lan ponsel cerdas bisa uga dijupuk kanthi bener. Data nuduhake yen ing taun 2018, bakal ana 2.53 milyar pangguna smartphone ing saindenging jagad. Pangguna rata-rata duwe 27 aplikasi ing piranti kasebut. Kepiye bisnis ngilangi gangguan nalika ana kompetisi? Jawaban kasebut ana ing pendekatan sing dipimpin data kanggo pemasaran aplikasi lan ngerteni sinau saka para pemasar seluler sing mateni ing lapangan. Sektor game,

Baking ing "Intelijen" Kanggo Kampanye Drive-to-Web

Kampanye "drive to web" modern luwih saka mung nyurung konsumen menyang kaca landas sing gegandhengan. Nggunakake teknologi lan piranti lunak pemasaran sing terus berkembang, lan ngerti cara nggawe kampanye dinamis lan pribadi sing ngasilake asil web. A Shift in Fokus Keuntungan sing dianakake agensi canggih kayata Hawthorne yaiku kemampuan kanggo ndeleng ora mung ing analytics, nanging uga kanggo nimbang pengalaman lan keterlibatan pangguna umum. Iki yaiku

Big Data Nggawe Pemasaran dadi Real-Time

Pemasar mesthi ngupayakake nggayuh para pelanggan ing wektu sing tepat - lan aja nganti sadurunge saingan. Kanthi anane Internet lan analitik real-time, pigura wektu sing relevan karo para pelanggan saya sithik. Big Data saiki nggawe pemasaran luwih cepet, responsif, lan luwih pribadi tinimbang sadurunge. Jumlah akeh informasi lan daya komputasi saka cloud, sing saya kasedhiya lan terjangkau, tegese

Pengaruh Perjalanan Lintas-Piranti lan Personalisasi Real-Time

Apa sampeyan bosen karo istilah omnichannel lan lelungan pelanggan? Sampeyan luwih becik ora, amarga buktine wis jelas banget manawa iki minangka istilah kritis ing ekosistem pemasaran saiki. Apa sing diarani Omnichannel Marketing? Pemasaran Omnichannel minangka panggunaan macem-macem saluran menyang pasar kanggo prospek lan pelanggan. Saluran bisa uga kalebu siji utawa luwih media utawa piranti lan kalebu media sosial, mesin telusuran, jaringan pariwara, media tradisional, surat langsung, email, seluler lan

Solusi Real-Time Kanggo Ngapikake Keterlibatan Email Sampeyan

Apa konsumen entuk sing dikarepake saka komunikasi email? Apa para pemasar ora duwe kesempatan kanggo nggawe kampanye email relevan, migunani lan narik kawigaten? Apa telpon seluler ngambung pati kanggo para pemasar email? Miturut riset anyar sing disponsori dening Liveclicker lan ditindakake dening The Relevancy Group, konsumen ngucapake rasa ora puas karo email sing gegandhengan karo marketing sing ditampilake ing piranti seluler. Survei luwih saka 1,000 ngandhakake manawa para pemasar bisa uga ora melu konsumen sing nggunakake seluler