Clicktale: Pelacakan Acara Analytics ing Lingkungan Bebas Kode

ClickTale wis dadi pelopor ing industri analitik, nyedhiyakake data prilaku lan visualisasi sing jelas sing mbantu profesional e-commerce lan analitik kanggo nemokake lan nambah masalah karo situs kasebut. Editor Visual anyar ClickTale nyedhiyakake evolusi liyane, kanthi cara tanpa kode kanggo nggabungake acara ing situs sampeyan. Cukup arahake elemen acara lan jelasake acara… ClickTale ora sisane. Kanthi Editor Visual, Clicktale minangka salah sawijining perusahaan pisanan sing nyedhiyakake solusi ing njero

TOLONG ORA GOLEK: Taktik Niyat Kethok Exit sing Ora Bakal Ngganggu Pengunjung Sampeyan

Teknologi niat metu (Apa?). Versi pemasaran digital KC lan The Sunshine Band's Please Don't Go. Kita wis mbuktekake bola-bali liwat tes A / B sing nggunakake teknologi int exit supaya bisa nyebabake overlay bisa dadi cara sing efektif banget kanggo nylametake pengunjung. Tuladha konten sing dipicu kalebu proposisine kode diskon utawa pesen mlebu buletin. Sawetara bisa uga ujar manawa gangguan kasebut nyuda pengalaman pelanggan. Elinga babagan iki, ing ngisor iki yaiku a

Apa sing diarani Analytics? Dhaptar Teknologi Analisis Marketing

Kadhangkala kita kudu bali menyang dhasar lan mikir tenan babagan teknologi kasebut lan kepiye cara mbantu kita. Analytics ing level paling dhasar yaiku informasi sing asil saka analisis data sing sistematis. Wis pirang-pirang taun kita wis ngrembug babagan terminologi analitik, nanging kadang-kadang luwih becik maneh. Definisi Analytics Marketing Analitik pemasaran kalebu proses lan teknologi sing ngidini para pemasar ngevaluasi sukses inisiatif pemasaran

25 Piranti Pemasaran Konten Apik tenan

Bubar nuduhake 25 Piranti Pemasaran Media Sosial sing apik tenan saka KTT Strategi Media Sosial 2013. Iki dudu dhaptar lengkap, mung sawetara alat sing bisa digunakake kanggo nambah strategi pemasaran konten merek, kalebu conto limang alat sing misuwur ing limang kategori pemasaran konten: Curasi - Alat kasebut mbantu proses nemokake lan nglumpukake sawetara konten web sing ana gandhengane karo topik tartamtu, banjur ditampilake ing a

BrightTag: Platform Manajemen Tag Perusahaan

Rong masalah sing profesional pemasaran perusahaan terus-terusan gelut kanthi online yaiku kemampuan kanggo nyuda wektu mbukak situs lan kemampuan kanggo masang opsi menehi tag tambahan kanthi cepet ing situs web. Perusahaan perusahaan khas bisa uga duwe jadwal penyebaran sing mbutuhake pirang-pirang minggu utawa malah pirang-pirang wulan kanggo entuk pangowahan ing situs kasebut. Salah sawijining klien perusahaan nggabungake manajemen tag perusahaan BrightTag ing situs kanthi asil sing luar biasa. Situs kasebut mbukak macem-macem analytics

AddShoppers: Platform Aplikasi Perdagangan Sosial

Aplikasi AddShoppers mbantu sampeyan ningkatake penghasilan sosial, nambah tombol enggo bareng lan menehi analytics babagan pengaruh sosial ing perdagangan. AddShoppers mbantu panyedhiya ecommerce nggunakake media sosial supaya bisa adol luwih akeh. Tombol enggo bareng, hadiah sosial, lan tuku aplikasi enggo bareng mbantu sampeyan entuk luwih akeh saham sosial sing banjur bisa dadi dodolan sosial. Analitik AddShoppers mbantu sampeyan nglacak investasi sampeyan lan ngerti saluran sosial sing dikonversi. AddShoppers nambah keterlibatan pelanggan kanthi nggabungake

Aliran Webtrends: Visualisasi lan Target Target

Konferensi tahunan Webtrends, Engage, bubar lan ngumumake sawetara perangkat tambahan sing apik banget minangka analytics layanan (SaaS) sing nawakake Webtrends Streams ™. Webtrends Streams ™ nyedhiyakake rincian level pengunjung sing apik sing nuduhake apa sing ditindakake pelanggan individu ing sesi sing saiki. Nyedhiyakake urutan acara sing nuntun pelanggan menyang lokasi sing BENAR saiki, saengga para pemasar bisa nemtokake produk sing sadurunge dituku utawa dideleng pangguna, utawa dalan sing dituju sadurunge

Napa Aplikasi Ponsel Beda

Ana sawijining wektu aku naysayer babagan aplikasi seluler. Aku ngira manawa kita kudu ngenteni nganti HTML5 lan browser seluler wis ana ing kene lan aplikasi kasebut bakal ngilangi cara piranti lunak desktop. Nanging dheweke durung. Aplikasi seluler kita dhewe sing dirancang dening ahli pengalaman pangguna ing Postano wis ngrusak tampilan lawasku. Mangkene statistik seluler liwat Webtrends. Siji ndeleng statistik aplikasi lan aplikasi kasebut