6 Pitakon Kanggo Takon Dhewe Sadurunge Miwiti Desain Situs Web

Mbangun situs web bisa dadi tugas sing angel banget, nanging yen sampeyan nganggep minangka kesempatan kanggo ngevaluasi bisnis lan ngasah gambar, sampeyan bakal sinau akeh babagan merek sampeyan, lan bisa uga seneng banget. Nalika sampeyan miwiti, dhaptar pitakonan iki kudu mbantu sampeyan nglacak dalan sing bener. Apa sing dikarepake situs web sampeyan? Iki minangka pitakon sing paling penting kanggo dijawab sadurunge miwiti