Sawise Deal: Cara Nambani Pelanggan kanthi Pendekatan Sukses Pelanggan

Sampeyan salesman, sampeyan dodolan. Sampeyan dodolan. Lan mung iku, sampeyan mikir proyek wis rampung lan sampeyan pindhah menyang sabanjure. Sawetara salesman ora ngerti kapan kudu mandheg adol lan kapan kudu miwiti ngatur penjualan sing wis digawe. Kasunyatane, hubungan pelanggan pasca-sale penting kaya hubungan presale. Ana sawetara praktik sing bisa dikuasai bisnis sampeyan kanggo nambah hubungan pelanggan pasca adol. Bebarengan, iki laku

Kesempatan Pemasaran Hulu, Upselling, lan Hilir Kanggo Pertumbuhan Bisnis

Yen sampeyan takon babagan umume wong-wong sing nemokake pamirsa, sampeyan bakal asring nanggap wangsulan sing sempit. Umume kegiyatan pariwara lan pemasaran digandhengake karo pilihan vendor ing perjalanan panuku ... nanging apa wis kasep? Yen sampeyan minangka perusahaan konsultasi transformasi digital; contone, sampeyan bisa uga ngisi kabeh rincian ing spreadsheet kanthi mung ndeleng prospek saiki lan matesi strategi sing sampeyan mahir. Sampeyan bisa uga nindakake

Konten Gerbang: Gerbang Sampeyan Kanggo B2B sing Apik!

Konten gerbang minangka strategi sing digunakake dening akeh perusahaan B2B kanggo menehi konten sing apik lan migunani kanggo entuk pertukaran sing apik. Konten gerbang ora bisa diakses langsung lan bisa dipikolehi sawise ngganti sawetara informasi penting. 80% aset pemasaran B2B gerbang; amarga konten gerbang strategis kanggo perusahaan generasi utama B2B. Hubspot Penting ngerti pentinge konten berpagar yen sampeyan minangka perusahaan B2B

Livestorm: Rencanakake, Jalanake, lan Optimalake Strategi Webinar Inbound

Yen ana industri sing njeblug amarga tuwuh larangan lan kunci, yaiku industri acara online. Apa konferensi online, demonstrasi sales, webinar, pelatihan pelanggan, kursus online, utawa mung rapat internal ... umume perusahaan kudu nandur modal akeh kanggo solusi konferensi video. Strategi mlebu saiki didhukung dening webinar saiki ... nanging ora gampang kaya swarane. Kebutuhan kanggo nggabungake utawa koordinasi karo saluran pemasaran liyane,

MQLs Passé - Apa Sampeyan Nggawe MQM?

MQM minangka mata uang pemasaran anyar. Rapat sing nduweni kualifikasi pemasaran (MQM) karo prospek lan pelanggan nglakokake siklus penjualan luwih cepet lan nambah pipa penghasilan kanthi luwih apik. Yen sampeyan ora nggawe digital babagan kampanye pungkasan sing nyebabake menang luwih akeh, saiki wayahe mikir babagan inovasi pemasaran paling anyar. Kita bakal dadi transisi ganti game saka jagad MQL menyang donya ing endi pratondho sing siyap dadi mata uang pemasaran utama. Ing