Benchmarks: Kepiye Luwih Apike Webinar Sampeyan?

Kita mung ngrencanakake webinar sabanjure wingi lan ngrembug babagan sawetara tolok ukur babagan rawuh, promosi, lan durasi… banjur aku mung nampa dina iki! ON24 ngluncurake edhisi 2015 Laporan Pathokan Webinar tahunan, sing nganalisa tren utama sing diamati ing webinar pelanggan ON24 sajrone taun kepungkur. Tolok ukur Kinerja Webinar Temuan Kunci Interaktivitas Webinar - 35% persen aplikasi media sosial integral webinar, kayata Twitter, Facebook lan LinkedIn, lan 24 persen webinar