Cara Nggawe Pertunjukan Geser PowerPoint Ing Jendhela Tunggal kanggo Acara Virtual

Nalika perusahaan terus kerja ing omah, jumlah rapat virtual saya mundhak. Aku kaget tenan karo pirang-pirang rapat sing presenter duwe masalah nalika nuduhake Presentasi PowerPoint ing layar. Aku uga ora ngilangi aku saka kene… Aku wis goofed kaping sawetara ing dalan lan wektu tundha wiwitan webinar amarga ana masalah sing disuntikake. Siji setelan mutlak, sing dakkarepake wis disetel lan disimpen karo saben online

Livestorm: Rencanakake, Jalanake, lan Optimalake Strategi Webinar Inbound

Yen ana industri sing njeblug amarga tuwuh larangan lan kunci, yaiku industri acara online. Apa konferensi online, demonstrasi sales, webinar, pelatihan pelanggan, kursus online, utawa mung rapat internal ... umume perusahaan kudu nandur modal akeh kanggo solusi konferensi video. Strategi mlebu saiki didhukung dening webinar saiki ... nanging ora gampang kaya swarane. Kebutuhan kanggo nggabungake utawa koordinasi karo saluran pemasaran liyane,