CleverTap: Analisis Pemasaran Seluler lan Platform Segmentasi

CleverTap mbisakake para pemasar seluler kanggo nganalisa, segmen, melu, lan ngukur upaya pemasaran seluler. Platform pemasaran seluler nggabungake wawasan pelanggan wektu nyata, mesin pamisahan canggih, lan alat keterlibatan sing kuat dadi siji platform pemasaran cerdas, saengga gampang dikoleksi, dianalisis, lan ditindakake miturut wawasan pelanggan ing milidetik. Ana limang bagean platform CleverTap: Dashboard sing bisa sampeyan segmen pangguna adhedhasar tumindak lan properti profil, mbukak kampanye sing ditarget

Chartio: Eksplorasi Data Berbasis Awan, Grafik lan Dasbor Interaktif

Sawetara dashboard ora duwe kemampuan kanggo nyambung karo kabeh perkara, nanging Chartio nindakake tugas kanthi antarmuka panganggo sing gampang diluncurake. Bisnis bisa nyambung, njelajah, ndandani, lan nggambarake saka sumber data apa wae. Kanthi akeh sumber data lan kampanye pemasaran sing beda-beda, para pemasar angel entuk tampilan lengkap babagan siklus urip pelanggan, atribusi lan pengaruhe umume ing bathi. Chartio Kanthi nyambung menyang kabeh

40Nugget: Melu lan Ngonversi tanpa Pengunjung sing Ngganggu

Ana ton alat ing pasar kanggo mbantu sampeyan nambah konversi - kalebu formulir signup popup, formulir maksud metu, kaca landas target, obrolan online, lan formulir registrasi. Yen sampeyan nggabungake masing-masing, ana kemungkinan sampeyan ngebaki pengunjung tinimbang mung mbantu dheweke njupuk langkah sabanjure ing jalur konversi. 40Nugget ngidini sampeyan koordinasi strategi kasebut ing platform penargetan lan konversi siji, canggih. Platform ngidini

Pramuka Bantuan: Tambahake Layanan Pelanggan sing Skalable menyang Situs Sampeyan

Khusus: Gunakake tautan afiliasi kanggo njaluk lengganan 30% 3 wulan kanggo Paket Standar HelpScout. Nalika para pamimpin prédhiksi manawa saben perusahaan saiki dadi perusahaan media, aku uga ujar manawa saben perusahaan uga mbutuhake layanan lan respons pelanggan sing hebat. Yen ana salah sawijining masalah sing bisa ngganggu upaya pemasaran media sosial, ora bakal nanggapi kanthi efektif marang panjaluk layanan pelanggan. Help Scout nyedhiyakake platform kanggo dhukungan pelanggan sing keukur tanpa kerumitan lan manajemen

Lancarake Bisnis Sampeyan karo Google Apps

Sapa wae sing ngerti aku bisa uga ngerti manawa aku pancen penggemar Google Apps. Uga minangka pambocoran lengkap, SpinWeb minangka Reseller Resmi Google Apps, mula komitmen kita karo produk kasebut jelas banget. Ana akeh alasan sing apik kanggo seneng banget karo Google Apps, nanging… utamane minangka bisnis cilik. Google Apps pancen dadi pengganti Microsoft Office. Nalika dakcritakake marang wong liya, dheweke kadang ora mesthi percaya, mula sebabe