Crunched: Platform Presentasi sing Mbantu Sampeyan Adol

Crunched minangka patemon online lan platform presentasi sing dioptimalake kanggo adol. Saingan langsung karo wong-wong kaya WebEx lan GotoMeeting, Crunched wis nyederhanakake proses kanthi nduwe sistem sing fokus ing rapat, nglacak lan nuduhake file, presentasi utawa layar liwat kaca web. Ora ana piranti lunak sing bisa didownload lan disiyapake dening sapa wae ... cukup temokake ing URL rapat sing ditemtokake! Crunched nawakake fitur utama ing ngisor iki: Ketemu - Miwiti konferensi web tanpa

Mburu Remaja nganggo Senapan

Aku salah amarga bashing Manufaktur ing Indiana kaya wong lanang sabanjure. Nalika aku mikir dadi pabrikan, aku mbayangake ana wong ing jamban sing nindakake sawetara garisan produksi monoton bola-bali. Pendapatku bisa uga ora beda karo para remaja saiki. Pabrikan lan logistik malah ora ana tembung sing nyenengake. Wis tuwa. Dheweke bosen. Pancen angel digambarake kanthi cara liya! Sejatine manufaktur lan logistik ora ana