Cara Nggawe Kampanye kanthi Adeg Cuaca Kanthi Cepet Ora Katrampilan Coding

Sawise adol Jumuah Ireng, kegelisahan blanja Natal, lan adol pasca Natal, kita lagi mangsuli mangsa adol sing paling mboseni - adhem, abu-abu, udan lan salju. Wong-wong padha lungguh ing omah, tinimbang mlaku-mlaku ing mall. Panaliten dening ekonom ing taun 2010, Kyle B. Murray, ngandhakake manawa cahya srengenge bisa nambah konsumsi lan kemungkinan nggunakake. Semono uga, yen mendhung lan adhem, kemungkinan ngentekake mbuwang sithik. Menapa malih, ing

Mobilitas UZE: Platform Pasar Kanggo Pariwara Digital Seluler Digital

Sajrone pandemi kasebut, pasar pariwara saya rame. Mesthi wae sing diarepake, nanging penurunan 19.1% ing H1 220 minangka pengaruh serius kanggo bisnis. COVID-19 wis mbentuk maneh lanskap konsumen, amarga wis akeh aspek liyane ing saben dinten. Wong kurang plancongan lan mbuwang luwih sithik. Pandemi kasebut muga-muga bisa rampung ing sawetara wulan ngarep, nanging wulan-wulan kasebut nambahake pangowahan penting sing wis muncul ing jagad pariwara. Mobile

Apa Teknologi sing Wis Dibusak karo Smartphone?

Kita bakal teka ing ulang taun kaping 10 saka iPhone, diluncurake tanggal 29 Juni 2007. Kaya psikopat sing meyakinkan, smartphone bisa menehi tampilan sing apik. Dheweke grapyak, tulung tinulung lan kayane ora bakal nandhang lara. Sajrone dadi tukang mateni sadis sing ngganggu jam alarm nalika turu lan priksa manawa sistem GPS sampeyan ora bisa ditemokake maneh. James Pelton Cukup cocog yen Tandha Teks Seluler ngluncurake infographic pembunuh iki:

3 Cara Lokalisasi Konten Real-Time kanggo Nambah Keterlibatan

Nalika wong mikir babagan personalisasi konten, dheweke bakal mikir babagan data pribadi sing dilebokake ing konteks pesen email. Ora mung babagan prospek utawa pelanggan, nanging uga dununge. Lokalisasi minangka kesempatan gedhe kanggo nyurung sales. Kasunyatane, 50% konsumen sing nelusuri lokal kanthi smartphone ngunjungi toko sajrone sedina, kanthi 18% nyebabake tuku Miturut infographic dening Microsoft lan VMob,

5 Teknik Kanggo Nggawe Email Sampeyan

Kanthi luwih saka 68% kabeh email dadi SPAM, ora mung angel nggawa email sampeyan menyang kothak mlebu, mbukak lan konten sing diklik butuh perhatian. Nggunakake konten email langsung bisa uga minangka strategi sing nggawe email sampeyan dadi ndhuwur. Kalebu konten email langsung sing adaptasi kanthi nyata minangka kunci kanggo ngirim informasi sing relevan karo para pelanggan ing wektu sing tepat. Ing infographic ing ngisor iki