Napa Mung 20% ​​Pamaca sing Ngeklik Judhul Artikel Sampeyan

Judhul, judhul kirim, judhul, judhul… apa wae sing pengin sampeyan sebut, iku faktor sing paling penting ing saben konten sing sampeyan kirim. Kepiye pentinge? Miturut infographic Quicksprout iki, nalika 80% wong maca judhul, mung 20% ​​pamirsa sing ngeklik. Tag judhul penting banget kanggo ngoptimalake mesin telusuran lan judhul penting kanggo konten sampeyan dituduhake ing media sosial. Saiki yen sampeyan ngerti judhul penting, mula sampeyan kepengin weruh apa

Findability - 21 Aturan Anyar kanggo Konten Konten

Nalika dhasar nggawe situs isih bisa digunakake, konten sing saiki sukses ngasilake perusahaan sing nandur modal ing strategi pemasaran sing apik. Akeh perusahaan sing nandur modal akeh ing optimasi mesin telusuran wis ndeleng investasi kasebut ilang… nanging perusahaan sing terus-terusan ngupayakake konten sing relevan, asring lan anyar sing nyedhiyakake regane kanggo para pamirsa terus bisa tampa pituwase. Apa sampeyan siyap kanggo jagad optimisasi mesin telusuran anyar,

Macem-macem Konten lan Asil Drive Format

Pamirsa beda-beda. Nalika sampeyan seneng karo whitepaper salinan sing dawa, prospek liyane mung pengin mriksa dhaptar fitur sadurunge ngubungi sampeyan kanggo bisnis. Infographic sing apik saka ContentPlus, layanan pemasaran konten adhedhasar Inggris, nyedhiyakake ringkesan macem-macem penawaran konten sing ana, kenapa bisa digunakake, lan sawetara data pendukung. Dheweke uga duwe postingan blog sing ana gandhengane. Pangguna internet wis dadi konsumen konten canggih saiki

Rancang Aplikasi Ponsel sing Kuat kanggo iPhone lan Android kanthi 5 langkah

Fans Ponselku nawakake aplikasi seluler lan situs web seluler sing terjangkau kanggo lingkungan bisnis individu, nirlaba lan bisnis cilik liwat pabrikan aplikasi Do-It-Yourself (DIY) sing mandhiri ing industri. Kanthi luwih saka 40 fitur sugih kanggo nggunakake seluler, lokasi lan media sosial, bisa uga dadi platform pambangun aplikasi seluler sing paling terjangkau lan kuat ing pasar. Aplikasi kasebut cukup sederhana, nyedhiyakake tuntunan langkah demi langkah kanggo narik sampeyan nalika nyetel aplikasi seluler. Langkah 1: Pilih

Saben Dina: Reinventing Digital News

Kanggo tujuan posting blog iki, aku banjur metu lan entuk iPad anyar. Aku ngerti, aku ngerti… iku alesan sing ringkih banget. Nanging akeh klien sing takon babagan iPad uga, dadi wayahe luwih jero lan golek gaweyan. Sawise tekan omah, aku ndownload platform berita digital The Daily, Rupert Murdoch sing dirancang khusus kanggo iPad (wingi diumumake). Pengalaman iku unik