Apa Warna Ngomong Babagan Brand Sampeyan

Werna mesthi dadi topik sing apik banget lan dadi sawetara infografis paling populer sing wis dituduhake ing blog. Preferensi warna miturut jenis kelamin, warna logo ing web, lan apa adol warna adol warna utawa ora, kabeh wis kalebu infografis sing wis ditindakake. Infographic saka Marketo lan Column Five iki menehi perspektif sing beda… warna apa sing diarani merek sampeyan. Marketo: Merek sing paling misuwur ing saindenging jagad ditetepake kanthi warna. Mikir babagan McDonald's