Cara Wanita lan Pria Nganggo Media Sosial lan Mobile Beda

Apa sampeyan ngerti manawa wanita luwih seneng main game ing smartphone, luwih seneng merek entuk transaksi lan luwih seneng nggunakake media seluler lan sosial kanggo njaga kulawarga lan komunikasi karo wong liya? Bedane jender kasebut ana ing telung bidang sing beda: hubungan pribadi lan profesional, kebutuhan kanggo informasi lan hiburan, lan prilaku konsumen. Ing cathetan kasebut, kita nyiyapake infographic iki adhedhasar paramèter kasebut