Searchmetrics: Platform SEO sing Didhukung Data

Kasedhiya puluhan alat SEO kanthi mbanjiri pasar luwih akeh saben wulan. Masalah karo mayoritas alat kasebut yaiku fokus ing metrik sing bisa uga penting taun-taun kepungkur, nanging saiki wis ora penting. Searchmetrics minangka perusahaan, platform SEO adhedhasar data sing terus berkembang lan menehi asil kanggo para klien - internasional. Indeks mesin telusuran saiki lan pangkat Web sing terus berkembang luwih cepet lan luwih akurat tinimbang sadurunge. Dheweke wis berkembang