Napa Sampeyan Perlu Nganyarke Geser Kertu menyang EMV

Nalika ing IRCE, aku kudu lungguh karo SVP saka Pembayaran lan Solusi Perdagangan Intuit, Eric Dunn. Iki minangka tampilan sing mbukak mripat ing Intuit ing pasar ritel lan e-commerce. Nyatane, akeh wong sing ora sadhar, nanging dhuwit luwih akeh mbukak liwat Intuit tinimbang PayPal babagan perdagangan online (yen sampeyan kalebu layanan gaji). Intuit terus ngupayakake dadi solusi end-to-end kanggo bisnis e-commerce utawa ritel ing endi

Checkout Single ing Visa minangka Pemenang!

Login siji wis kabukten efektif ing papan - bisa nggunakake login sosial kanggo ngrampungake formulir landing page, utawa saiki kanthi nggunakake teknologi pembayaran kanggo ngonversi pelanggan kanthi cepet. Visa nawakake tandha siji ing sistem sing disebut Visa Checkout sing wis akeh diadopsi. Kanthi tuwuh kanthi cepet sajrone 10 wulan pungkasan, Visa Checkout wis ndeleng tarif adopsi lan obrolan sing signifikan. Dheweke bakal miwiti kampanye co-marketing lan pariwara gedhe musim panas iki. Nganti saiki,

Smartcards Rolling Out Sajrone Sawetara Taun Sabanjure

Wow ... nalika sampeyan mikir babagan kabeh hardware sing darmabakti lan gumantung kanggo kertu kredit belang magnetik tradisional, iku akeh peralatan lan biaya sing bakal diganti. Sajrone sawetara taun kepungkur, mula pancen kedadeyan sing bakal kedadeyan! Kertu kredit tradisional saiki lagi metu. Perlu hacking 70 yuta kertu kredit Target sajrone musim liburan 2013 kanggo nyurung Kongres supaya ora ninggalake kertu stripe magnetik sing aman banget sing digunakake dening