Cara Nggawe Konten Sampeyan Luwih Bisa Dibagi

Judhul infographic iki pancen Formula Rahasia kanggo Saham Viral sing Sempurna. Aku seneng infographic nanging aku dudu penggemar jenenge ... dhisik, aku ora percaya ana formula. Sabanjure, aku ora percaya ana bagean sing sampurna. Aku yakin ana kombinasi faktor lan kedadeyan sing nyebabake konten gedhe dituduhake. Sawetara iku mung kebeneran nalika ngarep ing sisih tengen

Tambah Kesempatan Konten Sampeyan Dadi Viral Kanthi 5 Taktik iki

Kita wis nuduhake infografis liyane babagan elemen konten virus lan aku mesthi ragu-ragu meksa nindakake perkara virus minangka strategi. Konten virus bisa nggawa kesadharan merek - kita asring ndeleng video. Nanging, aku durung nate weruh sapa wae sing ngetokke taman kasebut saben-saben. Sawetara nyoba hard, sawetara gagal… pancen kombinasi bakat lan kabegjan sing ningkatake konten kanthi virally. Ngandika, aku yakin taktik sing digunakake nalika fokus

2014 Negara Pemasaran Digital

Kita wis nuduhake sawetara infografis ing 2014 - Tren lan Prediksi Pemasaran Digital, Tren Pemasaran Konten, Daftar Keinginan Pemasaran Bisnis Cilik lan Ramalan Media Sosial. Wong-wong ing WebMarketing123 nganalisa 500+ pemasar babagan target lan tantangan digital paling utama kanggo ngerteni apa sing lagi sukses, apa sing ora, lan apa sing direncanakake ing taun 2014. Download salinan gratis Laporan Tahunan Pemasaran Digital Tahunan kaping 3 saiki.

Ekonomi Dadi Viral

Aku dudu penggemar perusahaan sing mbebayani amarga nyoba dadi virus… umume ora bisa ngrampungake formula lan risik banget. Nanging ora ateges manawa sampeyan ora bisa nguntungake tuwuh akeh video viral. Siji statistik BESAR ing infographic iki saka Master in Marketing, Ekonomi Going Viral, misuwur banget ... pariwara kasebut. Timbangan / maksud tuku mundhak 14.3% kanthi ndeleng pariwara kaping telu ing situs hosting video tingkat paling dhuwur.

Pemasaran Buzzwords saka Mashable

Wong-wong ing Mashable nggabungake infographic iki ing 30 dina Marketing Buzzwords. Minangka wong sing ora bisa mikir babagan marketing, aku bakal seneng nalika ndeleng babagan pemasaran BS. Nanging, aku bakal jujur, lan ngakoni manawa aku mikir infographic iki bisa uga kebak. Istilah kaya pemasaran tangkas, infographic lan gamification dudu tembung kunci pemasaran, kalebu istilah nyata sing kudu dingerteni kabeh para pemasar. Lan sing paling gedhe

Anatomi Virus Virus

Sasampunipun ningali strategi tikel kaping tikel kaping pirang-pirang strategi sing mati tinimbang sing urip, aku ora yakin yen aku percaya yen ana sawetara algoritma sing menang virus. Sejatine manawa sawetara agensi luwih apik tinimbang liyane ... nanging aku ora yakin manawa ana wong sing bisa menehi janji strategi virus ... kajaba dheweke entuk dhuwit lan hadiah sing BESAR kanggo ndhukung. Ngandika, ana sawetara sifat umum kanggo strategi virus. Pungkasane konten virus kudu nuwuhake sawetara

Sithik Banget Bisa Nguasai Viral Kaya Iki!

Sugeng JCPenney ing kampanye virus hebat iki. Situs web Doghouse duwe luwih akeh fitur lan video kanthi resolusi dhuwur. Priksa audio ing Kaca Metu Saka Anjing. Cathetan: Siji dandan suntingan sing dakkarepake yaiku nduwe tag saham sing ditanamake supaya masarakat ora prelu nggoleki web!