Sinau Cara Nambah Bathi Kanthi Nggunakake Tenaga Apik tenan saka Kotak Panelusuran Kecil

Panelusuran minangka basa universal. Lan kothak telusuran minangka portal kanggo kabeh jawaban sampeyan. Ing omah ngalamun babagan sofa anyar ing apartemen sampeyan? Google turu paling apik ing apartemen cilik. Ing papan kerja nyoba mbantu pelanggan ngerti pilihan lengganan? Telusuri ing intranet sampeyan babagan rega lan rincian paling anyar sing bisa dituduhake. Ing performa paling dhuwur, telusuran lan telusuran bisa ningkatake garis ndhuwur lan ngisor. Pelanggan tuku liyane lan tetep setya,

Conversica: Kontak, Keterlibatan, Nurture lan Kualifikasi Nggunakake Asisten AI

Conversica nyedhiyakake asisten sales otomatis kanthi perangkat lunak intelijen buatan. Asisten bisa digunakake kaya asisten penjualan manungsa, nggayuh saben pandhuan sampeyan lan ngobrol ing manungsa. Wong seneng amarga asisten kasebut kepribadian, grapyak lan responsif, cepet nyambung karo manungsa sing bisa nulungi. Kita lagi ing musim semi AI. Aku mikir kanggo saben perusahaan, revolusi ing ilmu data dhasar bakal dhasar

Masa Depan Ora Nduwe Pakaryan lan Ora Pernah Dadi

Paranoia babagan masa depan intelijen buatan, robotika, lan otomatis kudu mandheg. Saben revolusi industri lan teknis ing sejarah mbukak manungsa nganti ora ana gandhengane kanggo ngetrapake bakat lan kreatifitas. Iki ora amarga sawetara proyek ora ilang - mesthine padha wae. Nanging padamelan kasebut diganti karo lapangan kerja anyar. Nalika nggoleki kantorku dina iki lan nyemak gaweyane, kabeh anyar! Aku nonton lan saiki ing AppleTV,

KANA Express: Manajemen Pengalaman Pelanggan

Kita konsultasi karo akeh perusahaan ukuran lan gedhe sing mutusake kanggo melu program pemasaran sosial kanggo nemokake manawa dheweke ora ngerteni panjaluk langsung babagan layanan pelanggan. Pelanggan sing ora seneng banget ora preduli sampeyan mbukak akun Twitter utawa nerbitake kaca Facebook kanggo jangkauan pemasaran ... dheweke bakal nggunakake media iki kanggo njaluk layanan. Lan amarga iku forum umum, luwih becik sampeyan menehi. Cepet. Iki

Apa sampeyan masalah karo Noobs?

Salah sawijining mupangate (sawetara wong nganggep kutuk) dadi kecanduan teknis, amarga pinter, yaiku manawa kabeh wong liya njaluk pitulung sampeyan. Kancaku sing apik lan kanca Hoosier, Patric alias Pak Noobie, wis siyap ngrampungake beban iki! Patric nduwe situs web sing berkembang, Noobie, suwene suwene taun kepungkur nanging tata letak lan peluncuran sing anyar iki luar biasa! Noobie, Inc. nduwe glosarium, audio lan video