Pemasaran Buzz, Viral utawa Word of Mulut: Apa bedane?

Dave Balter, pangadeg BzzAgent, nindakake tugas banget kanggo nemtokake beda-beda ing Buzz, Viral lan Word of Mouth Marketing ing edisi ChangeThis iki. Ing ngisor iki kutipan definisi Dave sing hebat: Apa sing diarani Word of Mouth Marketing? Word of Mouth Marketing (WOMM) minangka media paling kuat ing planet iki. Iki nuduhake pendapat asli babagan produk utawa layanan ing antarane loro utawa luwih konsumen. Iku kedadeyan nalika wong dadi

Apa sing diarani Viral Marketing? Sawetara Tuladha lan Napa Dheweke Bisa (utawa Ora)

Kanthi popularitas media sosial, aku ngarep-arep manawa mayoritas bisnis nganalisa saben kampanye sing ditindakake kanthi pangajab supaya bisa dituduhake liwat mulut ke mulut kanggo nambah jangkah lan potensi. Apa sing diarani pemasaran Viral? Pemasaran virus nuduhake teknik sing ahli strategi isi sengaja ngrancang konten sing gampang ditransfer lan narik kawigaten supaya bisa dituduhake kanthi cepet dening akeh wong. Kendaraan minangka komponen utama -

Cara Nggawe Konten Sampeyan Luwih Bisa Dibagi

Judhul infographic iki pancen Formula Rahasia kanggo Saham Viral sing Sempurna. Aku seneng infographic nanging aku dudu penggemar jenenge ... dhisik, aku ora percaya ana formula. Sabanjure, aku ora percaya ana bagean sing sampurna. Aku yakin ana kombinasi faktor lan kedadeyan sing nyebabake konten gedhe dituduhake. Sawetara iku mung kebeneran nalika ngarep ing sisih tengen

5 Unsur Konten Viral

Wong-wong sing apik ing Social Media Explorer wis ngirim infographic, 5 Elemen Kunci Konten Viral, saka Intersection Consulting. Secara pribadi, aku ora seneng karo tembung virus kanggo infographic iki… Aku seneng tembung sing bisa dituduhake. Kaping pirang-pirang sampeyan bisa ngluwihi pangarepan kanggo saben elemen utama ing infographic iki - nanging ora ateges bakal virus. Leo Widrich ing Buffer Blog nulis kiriman apik babagan apa sing nyebarake konten. Ing,

Anatomi Virus Virus

Sasampunipun ningali strategi tikel kaping tikel kaping pirang-pirang strategi sing mati tinimbang sing urip, aku ora yakin yen aku percaya yen ana sawetara algoritma sing menang virus. Sejatine manawa sawetara agensi luwih apik tinimbang liyane ... nanging aku ora yakin manawa ana wong sing bisa menehi janji strategi virus ... kajaba dheweke entuk dhuwit lan hadiah sing BESAR kanggo ndhukung. Ngandika, ana sawetara sifat umum kanggo strategi virus. Pungkasane konten virus kudu nuwuhake sawetara