Pandhuan Kanggo Jinis lan Piranti Kanggo Miwiti Nggawe Kursus Video Online

Yen sampeyan pengin nggawe tutorial online utawa kursus video lan butuh dhaptar praktis kabeh alat lan strategi sing paling apik, mula sampeyan bakal seneng pandhuan utama iki. Sajrone pirang-pirang wulan kepungkur, aku wis paneliti lan nyoba akeh alat, perangkat keras lan tips kanggo nggawe tutorial sukses lan kursus video sing bisa didol ing internet. Lan saiki sampeyan bisa nyaring dhaptar iki kanthi cepet kanggo nemokake sing paling dibutuhake (ana prekara

Databox: Lacak Kinerja lan Temokake Wawasan ing Real-Time

Databox minangka solusi dashboard sing sampeyan bisa milih saka puluhan integrasi sing wis digawe utawa nggunakake API lan SDK kanggo nggabungake data kanthi gampang saka kabeh sumber data. Desainer Databox ora mbutuhake coding, kanthi seret lan selehake, pangaturan dhewe, lan sambungan sumber data sing gampang. Fitur Databox Kalebu: Tandha - Setel tandha kanggo kemajuan ing metrik kunci liwat push, email, utawa Slack. Cithakan - Databox wis kasedhiya atusan template

Juicer: Gabungake Kabeh Panganan Media Sosial menyang Kaca Web sing Apik

Perusahaan nggawe sawetara konten luar biasa liwat media sosial utawa situs liyane sing bakal entuk manfaat merek uga ing situs dhewe. Nanging, pangembangan proses sing saben foto Instagram utawa nganyari Facebook mbutuhake diterbitake lan dianyari ing situs perusahaan ora bisa ditindakake. Pilihan sing luwih apik yaiku nerbitake feed sosial ing situs sampeyan ing panel utawa kaca situs web sampeyan. Coding lan nggabungake saben sumber bisa dadi angel

Rawuhé Marketing Immersive, Jurnalisme, lan Pendidikan

Kasunyatan virtual lan ditambah bakal duwe peran luwih gedhe ing mangsa ngarep. TechCrunch prédhiksi manawa AR seluler kemungkinan bakal dadi pasar $ 100 milyar sajrone 4 taun! Ora masalah manawa sampeyan kerja ing perusahaan teknologi canggih, utawa ing ruang pamer sing adol mebel kantor, bisnis sampeyan bakal entuk bathi kanthi pengalaman pemasaran sing nyenyet. Apa bedane VR lan AR? Virtual reality (VR) minangka rekreasi digital ing

Kolaborasi lan Alat Integrasi Anyar Vimeo Nggawe Iki Minangka Standar kanggo Videografer

Salah sawijining perusahaan tetanggan ing bangunan studio yaiku sawetara sinematografer sing hebat, Sepur 918. Dheweke duwe spesialisasi nggawa peralatan ing endi wae ing jagad iki lan ngasilake video epik. Nanging ora mung kualitas karya sing diasilake. Dheweke nyatane nggunakake akeh wektu kanggo nggawe dalane crito, ngonversi dadi adegan, banjur ngrencanakake proyek kanthi tanpa cacat. Asil sing apik banget ... iki sawetara conto liwat Perusahaan

Apa Sampeyan Nduwe Video Kaca Ngarep? Apa Sampeyan Kudu?

Aku bubar nemokake laporan State of Video 2015 saka Crayon, sawijining situs sing nyebutake nduweni koleksi desain pemasaran paling lengkap ing web. Laporan riset 50 kaca fokus utamane ing rincian rinci babagan perusahaan sing nggunakake video, apa nggunakake platform hosting gratis kaya Youtube utawa platform sing mbayar kaya Wistia utawa Vimeo, lan industri sing paling akeh nggunakake video kasebut. Nalika iku menarik, bagean sing paling nyenengake

StatDragon: Analytics Lanjut kanggo Vimeo

StatDragon ngluncurake analytics canggih kanggo pangguna Vimeo. Nganti saiki, pangguna Vimeo mung duwe akses menyang analytics dhasar kayata mbukak, muter, geografi lan lokasi paling ndhuwur. Statistik Vimeo Analytics StatDragon bisa dilacak: Prilaku Ndeleng - Tangkap data keterlibatan detik demi detik lan deleng nalika pamirso mandheg nonton. Pengaruh Media Sosial - Lacak jumlah saham ing Facebook, Twitter, LinkedIn, Buffer, lan Pinterest. Rincian Pamirsa - Deleng geografi panampil, sistem operasi, browser web lan liya-liyane.

Apa Bisnis Sampeyan Keuntungan kanggo Video Sosial?

Esuk iki kita posting Napa Usaha Sampeyan Kudu Nggunakake Video ing Pemasaran. Siji outlet kanggo nggunakake video sing nyebabake keterlibatan lan asil sing luar biasa yaiku situs video sosial, kanthi panggunaan lan pamirsa sing gedhe. Perusahaan nggunakake strategi kasebut lan ngasilake sawetara asil sing gampang lan apik tenan sing bakal ditonton, dituduhake luwih akeh, lan bisa ngerteni luwih jero babagan merek lan tingkat konversi sing luwih dhuwur. Kajaba Youtube, ana akeh