Tren Pemasaran Video kanggo taun 2021

Wacan: 2 menit Video minangka salah sawijining bidang sing aku nyoba tenan taun iki. Bubar aku nggawe podcast karo Owen saka The Video Marketing School lan dheweke motivasi supaya luwih akeh usaha. Aku bubar ngresiki saluran YouTube - kanggo aku uga kanggo Martech Zone (monggo langganan!) lan aku bakal terus ngupayakake ngrekam video sing apik uga nggawe video wektu nyata liyane. Aku dibangun

Cara Ngukur ROI Kampanye Pemasaran Video Sampeyan

Wacan: 2 menit Produksi video minangka salah sawijining strategi pemasaran sing asring dianggep kurang babagan ROI. Video sing bisa narik kawigaten bisa menehi wewenang lan keikhlasan sing bisa nggawe humanisat merek lan prospek njupuk keputusan tuku. Mangkene sawetara statistik luar biasa sing ana gandhengane karo video: Video sing ditempelake ing situs web sampeyan bisa ngasilake 80% tingkat konversi Email sing ngemot video duwe tingkat klik-tayang 96% luwih dhuwur yen dibandhingake karo email non-video Pemasar video

YouTube: Apa Strategi Video Sampeyan Ana?

Wacan: 2 menit Kita mesthi fokus ing kesenjangan nalika nerangake strategi pemasaran digital klien. Mesin telusuran ora mung saluran kanggo bisnis lan konsumen kanggo nemokake merek sing digoleki, algoritma uga minangka indikator panguwasa merek kanthi online. Nalika nganalisa konten sing narik kawigaten merek, kita mbandhingake konten ing saben situs pesaing kanggo ndeleng apa bedane. Asring, salah sawijining pembeda yaiku

Pemasaran YouTube: Napa Isih Mesthi!

Wacan: 2 menit Kita dadi tuan rumah rapat regional podcasters ing kantor kanggo ngrembug babagan akeh video ing podcasting. Minangka diskusi luar biasa - wiwit teknologi anyar, tantangan teknologi, nganti strategi video sosial wektu nyata. Ora ana obrolan sing ana pitakonan, apa kita kudu nindakake video? Nanging, kabeh babagan carane bisa nglakokake video kanggo ngiringi upaya podcast kanthi cara sing paling efisien. Minangka siji podcast, Chris Spangle, audio lan video

Napa Video Produk minangka Prioritas lan 5 Jinis Video sing Sampeyan Bakal Produksi

Wacan: <1 menit 2015 minangka taun rekord kanggo video produk, kanthi tampilan video nganti 42% wiwit 2014. Nanging ora kabeh crita. 45% kabeh tampilan video kedadeyan ing piranti seluler. Kasunyatane, ing kuartal pungkasan 2015, Tampilan video seluler tansaya 6 kaping luwih cepet tinimbang tampilan video desktop. Data iki lan data liyane sing disedhiyakake ing Laporan Patokan Video Produk Invodo ing 2015 duwe kabeh alesan sing dibutuhake para pemasar kanggo ngetrapake strategi video ... Kita wis nggarap