Tren Pemasaran Video kanggo taun 2021

Video minangka salah sawijining bidang sing aku nyoba tenan taun iki. Aku bubar nindakake podcast karo Owen saka The Video Marketing School lan dheweke motivasi supaya luwih akeh usaha. Aku bubar ngresiki saluran Youtube - kanggo aku uga kanggo Martech Zone (monggo langganan!) lan aku bakal terus ngupayakake ngrekam video sing apik uga nggawe video wektu nyata liyane. Aku dibangun