Pakaryan Pemasaran Video

Kabeh wong nggawe ramalan akhir taun. Aku mikir sampeyan bisa ngilangi kabeh hoopla lan nggarap strategi pemasaran ing taun ngarep adhedhasar kabeh kasunyatan. Strategi multi-saluran, otomatisasi pemasaran, seluler lan video bakal terus ngarahake keterlibatan lan lalu lintas menyang bisnis sampeyan. Mangkene infographic sing apik karo statistik sing apik banget sing ndhukung kebutuhan sampeyan kanggo ngetrapake strategi pemasaran video resmi ing taun 2014. Delos Incorporated nuduhake Tips Pemasaran Video iki: Rencana -