Cara Ngukur ROI Kampanye Pemasaran Video Sampeyan

Produksi video minangka salah sawijining strategi pemasaran sing asring dianggep kurang babagan ROI. Video sing bisa narik kawigaten bisa menehi wewenang lan keikhlasan sing bisa nggawe humanisat merek lan prospek njupuk keputusan tuku. Mangkene sawetara statistik luar biasa sing ana gandhengane karo video: Video sing ditempelake ing situs web sampeyan bisa ngasilake 80% tingkat konversi Email sing ngemot video duwe tingkat klik-tayang 96% luwih dhuwur yen dibandhingake karo email non-video Pemasar video