Pandhuan Paling Apik kanggo Bukak Layanan Video Lengganan

Ana alesan sing apik banget kenapa Video Langganan On Demand (SVOD) saiki lagi rame: sing dikarepake wong liya. Saiki, luwih akeh konsumen milih konten video sing bisa dipilih lan ditonton miturut permintaan, beda karo nonton biasa. Lan statistik nuduhake manawa SVOD ora mandheg. Analis ngramal tuwuhe nganti 232 yuta tandha pamirsa ing taun 2020 ing AS. Pamirsa global diarepake bakal njeblug dadi 411 yuta ing taun 2022, saka 283

Uscreen: Video On Demand lan Platform Aplikasi TV Asli

Minangka merek lan ahli ngupayakake promosi lan monetisasi keahlian sing ana ing njero, sawetara kesempatan yaiku ngluncurake saluran ing platform televisi sing paling dhuwur (OTT) utawa bener-bener monetisasi lan bangun kurikulum, rencana pelajaran, lan video adhedhasar lengganan . Logistik lan prasarana sing dibutuhake kanggo ngluncurake aplikasi televisi kustom, nggabungake lengganan, gateway pembayaran, lan streaming video ora gampang kanggo perusahaan. Ora diraguhi, sanalika sampeyan miwiti… syarat pangolahan aplikasi utawa pambayaran

Kepiye Teknologi OTT Nggawe TV Sampeyan

Yen sampeyan wis nate nonton seri TV ing Hulu utawa ndeleng film ing Netflix, mula sampeyan nggunakake konten sing over-the-top lan bisa uga durung sadhar. Biasane diarani OTT ing komunitas siaran lan teknologi, konten iki kalebu panyedhiya TV kabel tradisional lan nggunakake Internet minangka kendaraan kanggo streaming konten kaya episode Stranger Things paling anyar utawa ing omahku, yaiku Downton Abbey. Ora mung OTT

Napa Video Bisnis Sampeyan Ana ing Vimeo

Kita seneng karo Vimeo Pro (iku tautan afiliasi kita) lan disaranake supaya klien dadi tuan rumah video ing kana amarga sawetara sebab (saliyane Youtube). Nalika Youtube duwe telusuran video sing akeh, swara video sing diunggah pancen ora lucu. Meh ora bisa nemokake apa sing sampeyan goleki. Karo Vimeo, sampeyan bisa nemokake video sing ditemokake lan ditonton luwih asring - mung amarga ora ana swara rame.

Video: Formulir Web lan Kaca Mendarat kanthi Formstack

Video Tech Marketing ing wulan iki nganggo Formstack. Formstack duwe antarmuka panganggo sing gampang banget supaya perusahaan bisa nggawe lan masang formulir lan kaca landas. Formstack uga duwe akeh integrasi - saka panyedhiya layanan email nganti gateway pembayaran. [youtube: http: //www.youtube.com/watch? v = zUo9gSoLkNk] Formstack diluncurake ing wulan Maret 2006 lan wis tuwuh kanthi cepet kanggo ngetung pelanggan ing 110 negara ing saindenging jagad. Kanthi jutaan pangiriman sing ditampa, Formstack bisa memenuhi persyaratan sing paling dituntut