7 Langkah Nggawe Video Pemasaran Killer

Kita saiki nggawe video animasi kanggo salah sawijining klien. Dheweke duwe akeh pengunjung sing teka ing situs kasebut, nanging kita ora bisa ndeleng wong suwe banget. Panjelasan sing cekak bakal dadi alat sing sampurna kanggo nyedhiyakake proposisi regane lan diferensiasi menyang pengunjung anyar kanthi cara sing nyengsemake. Panliten nuduhake manawa panjaluk konsumen kanggo konten video wis saya gedhe, kanthi 43% pengin ndeleng luwih akeh

Napa Sampeyan Kudu Nggawe Strategi Pemasaran Video ing 2015

Video saiki wis digawe dadi saben interaksi sing digawe online. Wiwit ngluncurake feed video langsung ing Twitter karo Meerkat, popularitas video terus ing Facebook lan Instagram, lan aksesibilitas video definisi tinggi ing saben piranti seluler. Kasunyatane, setengah saka kabeh lalu lintas video saiki diarahake menyang ponsel utawa tablet - iku tuwuh sing luar biasa. Lan ora mung video sing populer utawa adhedhasar konsumen. Luwih saka 80%

Video panjelasan babagan Video panjelasan: Alat sing Ora Dibiji kanggo Pemasar

Kanthi perhatian konsumen terus-terusan nyuda, para pemasar lan merek kudu komunikasi apa, kenapa, lan kepiye tanpa kakehan informasi. Panliten nemokake manawa presentasi nganggo tembung lan gambar 50% luwih efektif nalika dikomunikasikake kanthi lisan. Dadi, kenapa akeh merek sing ngisi kaca omah karo teks dhewe? Pitunjuk video panjelasan. Pemasar cerdas ngormati wektu pamirsa, lan nggunakake komunikasi visual, kaya video panjelasan, kanggo nggedhekake pemahaman pamirsa. Khasiat ing kene

Pemasaran sing Didhukung Data Dadi Panas!

Sawetara temuan menarik saka panelitian BlueKai babagan strategi pemasaran adhedhasar data. Aku nganggep gerakan sing penting banget nalika entuk kesempatan lintas-saluran / lintas-platform sing paling relevan. Nalika pemasaran mesin telusuran tetep dadi kunci, penurunan signifikan. Aku percaya amarga disembunyikan tembung kunci Google lan ngencengi algoritma sing mateni industri SEO. Pemasar wis ganti maneh kanggo ndeleng gambaran sing amba babagan apa sing paling bisa ngasilake pangasilan