Lumen5: Tulisan Artikel Kanggo Video Sosial Nggunakake AI

Aku ora seneng banget babagan platform, mula aku mlebu akun mbayar, nanging Lumen5 bisa uga dadi aplikasi video sosial sing sampurna. Antarmuka pangguna luar biasa, kustomisasi sing winates tetep dadi gampang, lan regane cocog karo target. Mangkene ringkesan video: Fitur Platform Video Sosial Lumen5 Kalebu: Teks menyang Video - Gampang ngowahi artikel lan kiriman blog dadi konten video. Sampeyan bisa nindakake iki kanthi

360 Crita: Gawe, Owahi lan Terbitake Kampanye Video 360˚

Facebook kerja sama karo Blend Media awal taun iki kanggo mbantu nggawa luwih akeh konten video 360˚ menyang platform, uga ngluncurake hub komunitas kanggo 360 kreator video. Komunitas nawakake akses menyang tutorial video sing ditemokake saka komunitas kreatif ing saindenging jagad. Profesional sing duwe pengalaman bakal menehi tips kalebu cara nggawe video 360˚ nalika nggunakake tongkat selfie, bisa digunakake ing kahanan sedheng kanthi kamera 360˚ lan stabilisasi gambar. Dhaptar lokakarya kreator mbesuk, bebarengan karo tutup maneh saka sadurunge

Keuntungan Video kanggo Panelusuran, Sosial, Email, Dhukungan… lan Liyane!

Kita bubar ngembangake tim ing agensi kanggo nyakup videografer sing trampil, Harrison Painter. Minangka wilayah sing kita ngerti yen kurang. Nalika skrip lan nglakokake video animasi apik tenan uga ngasilake podcast sing hebat, blogging video (vlog) ora ana. Video ora gampang. Dinamika cahya, kualitas video, uga audio iku angel ditindakake. Kita ora pengin ngasilake video rata-rata sing bisa uga ora

Tren ing Pemasar Facebook Mesthi Ngelingi

Wulan kepungkur iki, Facebook ngluncurake pembaruan liyane sing nyebabake News Feed, sing ngidini pangguna luwih akeh ngontrol wong lan konten sing pengin dideleng dhisik. Pagemodo ngemot dhaptar 10 tren saka riset sing ditindakake ing taun iki ing Facebook. Aku wis nambah komentar babagan kenapa sampeyan kudu ngerti babagan upaya pemasaran media sosial. Dominasi Video Facebook - Nalika video saya rame ing Facebook, sampeyan kudu waspada

Pakaryan Pemasaran Video

Kabeh wong nggawe ramalan akhir taun. Aku mikir sampeyan bisa ngilangi kabeh hoopla lan nggarap strategi pemasaran ing taun ngarep adhedhasar kabeh kasunyatan. Strategi multi-saluran, otomatisasi pemasaran, seluler lan video bakal terus ngarahake keterlibatan lan lalu lintas menyang bisnis sampeyan. Mangkene infographic sing apik karo statistik sing apik banget sing ndhukung kebutuhan sampeyan kanggo ngetrapake strategi pemasaran video resmi ing taun 2014. Delos Incorporated nuduhake Tips Pemasaran Video iki: Rencana -