Pandhuan Kanggo Jinis lan Piranti Kanggo Miwiti Nggawe Kursus Video Online

Yen sampeyan pengin nggawe tutorial online utawa kursus video lan butuh dhaptar praktis kabeh alat lan strategi sing paling apik, mula sampeyan bakal seneng pandhuan utama iki. Sajrone pirang-pirang wulan kepungkur, aku wis paneliti lan nyoba akeh alat, perangkat keras lan tips kanggo nggawe tutorial sukses lan kursus video sing bisa didol ing internet. Lan saiki sampeyan bisa nyaring dhaptar iki kanthi cepet kanggo nemokake sing paling dibutuhake (ana prekara

Aplikasi Pembuat Tampilan slide Gratis Terbaik (Piranti Lunak Desktop, Aplikasi Seluler, lan Platform Online)

Piranti lunak nggawe slide show sing apik ngidini sampeyan nggawe presentasi utawa video sing apik banget kanthi macem-macem alat sing bisa disesuaikan kayata template, swara, efek, format teks lan bentuk, lan liya-liyane. File sing digawe disimpen ing macem-macem format kaya. MPEG, MOV, .AVI utawa .MP4, lsp. Supaya gampang diakses ing platform liyane kayata Android, iOS utawa komputer. Presentasi kasebut bisa mbantu sampeyan nggawe acara khusus kaya ulang taun utawa pesta sing ora dilalekake, amarga nyedhiyakake sing paling apik

Animaker: Studio Animasi sing Dhewe-dhewe, Editor Video Pemasaran, lan Pembuat Iklan Video

Video animasi lan urip iku penting kanggo saben organisasi. Video pancen narik kawigaten, duwe katrampilan nerangake konsep angel kanthi ringkes lan menehi pengalaman sing visual lan bisa dirungokake. Nalika video minangka media sing luar biasa, asring ora bisa diselehake kanggo bisnis utawa pemasar cilik amarga sumber daya sing dibutuhake: Video profesional lan peralatan audio kanggo ngrekam. Nganggo swara profesional kanggo skrip sampeyan. Grafis lan animasi profesional kanggo nggabungake. Lan, bisa uga, sing paling larang lan

5 Tips Ngedit Video kanggo Pemasar

Pemasaran video wis dadi salah sawijining cara paling apik ing pasar sajrone dasawarsa pungkasan. Kanthi rega peralatan lan program suntingan sing saya akeh digunakake, mula uga bisa larang. Produksi video pancen angel banget yen sampeyan nyoba kaping pisanan. Temokake cara sing bener kanggo nyiyapake video kanggo pemasaran luwih angel tinimbang nyunting biasa. Sampeyan kudu sijine

Selehake Editor Video kanggo Salah Iki Kanthi Audio Synch

Minggu kepungkur iki, aku lagi nyusun remen testimoni pelanggan kanggo klien. Videografer sing dikerjakake apik banget, nyedhiyakake kabeh video lan audio mentah kasebut nalika pengin nggabungake video ing mbesuk. Dheweke nuduhake file MXF mentah karo aku supaya bisa diunduh lan aku langsung ngerti yen aku ora bisa ngatasi. Pikirane aku mung arep pop