Animaker: Studio Animasi sing Dhewe-dhewe, Editor Video Pemasaran, lan Pembuat Iklan Video

Video animasi lan urip iku penting kanggo saben organisasi. Video pancen narik kawigaten, duwe katrampilan nerangake konsep angel kanthi ringkes lan menehi pengalaman sing visual lan bisa dirungokake. Nalika video minangka media sing luar biasa, asring ora bisa diselehake kanggo bisnis utawa pemasar cilik amarga sumber daya sing dibutuhake: Video profesional lan peralatan audio kanggo ngrekam. Nganggo swara profesional kanggo skrip sampeyan. Grafis lan animasi profesional kanggo nggabungake. Lan, bisa uga, sing paling larang lan

Kolaborasi lan Alat Integrasi Anyar Vimeo Nggawe Iki Minangka Standar kanggo Videografer

Salah sawijining perusahaan tetanggan ing bangunan studio yaiku sawetara sinematografer sing hebat, Sepur 918. Dheweke duwe spesialisasi nggawa peralatan ing endi wae ing jagad iki lan ngasilake video epik. Nanging ora mung kualitas karya sing diasilake. Dheweke nyatane nggunakake akeh wektu kanggo nggawe dalane crito, ngonversi dadi adegan, banjur ngrencanakake proyek kanthi tanpa cacat. Asil sing apik banget ... iki sawetara conto liwat Perusahaan

Wipster: Platform Review lan Persetujuan Video

Kita wis kerja bareng kanca ing 12 Stars Media (penggemar lan kanca sing wis suwe!) Ing video klien. Iki minangka video sing canggih, kalebu intro, outros, b-roll, dawane pelanggan, lan wawancara sing dibungkus luwih saka 2 menit. Dheweke ngirim link kanggo ngakses video liwat Wipster, platform review lan persetujuan video. Antarmuka sing intuisi banget ing saben pemirsa duwe kode warna lan bisa menehi komentar ing sembarang lokasi

Komentar: Cathetan lan Kolaborasi Produksi Video Sampeyan

Remark ngidini sampeyan ngundang pangguna, kolaborasi lan nyathet video sampeyan. Sampeyan bisa nggunakake layanan video utawa hosting sing wis ana kaya Vimeo, Dropbox, Box, Youtube. Kabeh wong kerja saka tautan pribadi lan unik, supaya sampeyan bisa nuduhake lan menehi umpan balik langsung saka tim utawa klien sampeyan tanpa butuh akun. Umpan balik diklumpukake kanthi bingkai video sing ditandhani wektu ing kamar sing ditonton. Sampeyan bisa ngekspor cathetan langsung menyang piranti lunak editing video

WeVideo: Ngowahi Video lan Kolaborasi Video Online

WeVideo minangka piranti lunak minangka platform layanan sing ngidini para pemasar nggawe lan nerbitake video kanthi online. WeVideo nyedhiyakake solusi sing gampang digunakake, end-to-end kanggo panggunaan video, editing video, penerbitan video lan manajemen aset video sampeyan - kabeh ana ing cloud, lan bisa diakses saka browser web, tablet utawa piranti seluler. Video sing diterbitake nggunakake WeVideo wis siyap seluler. WeVideo for Business uga kalebu solusi seluler kanggo piranti Android lan iOS supaya para pemasar bisa nyekel video lan