Keuntungan Video kanggo Panelusuran, Sosial, Email, Dhukungan… lan Liyane!

Kita bubar ngembangake tim ing agensi kanggo nyakup videografer sing trampil, Harrison Painter. Minangka wilayah sing kita ngerti yen kurang. Nalika skrip lan nglakokake video animasi apik tenan uga ngasilake podcast sing hebat, blogging video (vlog) ora ana. Video ora gampang. Dinamika cahya, kualitas video, uga audio iku angel ditindakake. Kita ora pengin ngasilake video rata-rata sing bisa uga ora