Kepiye Penerbit Bisa Nyiyapake Tumpukan Teknologi Kanggo Nggabungake Para Pemirsa sing Akeh Fragmentasi

Wacan: 7 menit 2021 bakal nggawe utawa ngrusak kanggo penerbit. Ing taun mbesuk bakal nambah tekanan marang pamilik media, lan mung pemain sing paling pinter sing bakal tetep urip. Pariwara digital kaya sing wis dingerteni saiki bakal mungkasi. Kita pindhah menyang pasar sing luwih fragmentasi, lan penerbit kudu mikir maneh papane ing ekosistem iki. Penerbit bakal nemoni tantangan kritis kanthi kinerja, identitas pangguna, lan nglindhungi data pribadi. Supaya bisa

Clipcentric: Manajemen Kreatif Iklan Media lan Video

Wacan: 2 menit Clipcentric nyedhiyakake pangguna kanthi macem-macem pilihan alat lan template sing menehi kontrol lengkap kanggo saben langkah proses produksi sing ngasilake responsif kanthi iklan lintas-platform sing responsif. Tim iklan bisa kanthi cepet ngrancang lan nggawe pariwara HTML5 dinamis sing bisa mlaku kanthi lancar ing lingkungan apa wae. Ruang Kerja Seret-lan-Selehake - Seret lan selehake komponen iklan menyang ruang kerja khusus piranti kanggo kontrol lengkap, lan sing sampeyan entuk entuk apa sing sampeyan weruh. Pangarang HTML5 sing Kuat - Gawe

Vungle: Monetisasi Aplikasi Seluler karo Video Ing Aplikasi

Wacan: 2 menit Ruang aplikasi seluler cukup kompetitif lan nalika nggawe aplikasi, ngisi dhuwit sawetara, lan ngarepake investasi sampeyan isih adoh ing industri. Nanging, tuku ing aplikasi lan pariwara ing-app terus ngewangi investasi sing luar biasa sing diinvestasikan para pangembang aplikasi game lan seluler. Vungle minangka salah sawijining pimpinan industri iki, nyedhiyakake SDK sing kuat kanggo iklan video interaktif

Dhaptar Ukuran Iklan Standar kanggo Pariwara Online

Wacan: 3 menit Standar minangka kabutuhan nalika nerangake pariwara iklan online lan ukuran ajakan-kanggo-tumindak. Standar ngaktifake publikasi kaya kita kanggo standarisasi template kita lan njamin tata letak bakal nampung pariwara sing wis digawe lan dites para pengiklan ing jaring. Google Adwords dadi master penempatan iklan, kinerja iklan bayar per klik ing saindenging Google ndhikte industri kasebut. Ukuran Iklan Performa Paling Dhuwur ing Google Leaderboard - Ambane 728 piksel nganti 90 piksel Setengah Kaca -

Apa Iklan Video Sampeyan Katon?

Wacan: <1 menit Luwih saka separo kabeh pariwara ing kaca video katon ing saindenging web, kahanan sing angel kanggo para pemasar sing pengin nggunakake kauntungan saka pamirsa video ing kabeh piranti. Ora kabeh warta ala ... malah iklan video sing dirungokake sebagian isih duwe pengaruh. Google nganalisa platform iklan DoubleClick, Google lan Youtube kanggo nyoba ngenali faktor sing bisa mbantu bisa ndeleng pariwara video kasebut. Opo

Pangukuran sing Katon: Video lan Media sing Entuk

Wacan: <1 menit Ukuran sing Katon nyedhiyakake agensi lan merek gedhe kanthi kesempatan kanggo nyebarke kontene menyang pamirso sing relevan. Platform kasebut tekan luwih saka 380 yuta pamirso video saben wulan. Nganti saiki, dheweke wis ngukur 3 triliun tampilan video, luwih saka 500 yuta video, lan uga luwih saka 10,000 kampanye iklan video. Ukuran sing Katon ngirim iklan video adhedhasar pilihan sing tepat kanggo wong sing tepat ing wektu sing tepat ing penerbit sing bener, ngewangi pengiklan merek nglawan fragmen media nalika ngoptimalake