Ora Ana ulang tahun sing luwih apik! 500 Pamaca Panganan!

Konten, Karep, Momentum ... iki minangka telung unsur sing dakkandhakake marang para klien nalika nggawe blog. Sawetara wong nganggep manawa blogging minangka usaha narcissistic - luwih-luwih nalika ngomong babagan sukses blogging dhewe. Konflik kasebut, kenapa sampeyan bakal ngrungokake manawa sampeyan ora sukses? Aku ngirimake jumlah feed lan njaga Peringkat Technorati lan informasi liyane supaya anyar