VerbalizeIt: Terjemahan Aplikasi, Teks, Audio lan Video

Platform terjemahan Verbalize minangka rute konten sing diunggah menyang komunitas sing dijadwalake kanggo dijarwakake, ditinjau lan dikembalikan sajrone 24-48 jam. Mung 10% pelamar sing paling apik sing diundang kanggo gabung karo komunitas penerjemah lan puteran umpan balik saka Verbalize. Kepemimpinan komunitas, pelanggan lan tes terus-terusan digunakake kanggo njamin bakal menehi panjarwa para penerjemah sing paling apik, nglatih penerjemah sing duweni potensi sing dhuwur, lan nolak para pelaku sing mlarat . VerbalizeIt bisa mbantu perusahaan nganggo terjemahan teks, terjemahan audio, terjemahan video lan