Cara Nggunakake Font Apik tenan ing Ilustrator lan Aplikasi liyane

Anakku butuh kertu bisnis kanggo DJ lan bisnis produksi musik (ya, meh entuk gelar Ph.D. ing Matematika). Kanggo ngirit ruangan nalika nampilake kabeh saluran sosial ing kertu bisnis, kita pengin menehi dhaptar resik nggunakake lambang kanggo saben layanan. Daripada ora tuku saben logo utawa koleksi saka situs foto stock, kita nggunakake Font Awesome. Font Awesome menehi lambang vektor sing bisa diukur sing bisa

Editor Vecteezy: Editor SVG Gratis Online

Browser modern nindakake tugas banget kanggo ndhukung format grafis vektor sing bisa diukur (SVG). Yen sampeyan kepengin ngerti apa tegese gobbledygook, iki ana panjelasan cepet. Coba ucapake yen sampeyan duwe selembar kertas grafik lan sampeyan pengin nggambar garis ing kaca, ngiseni 10 kothak. Sampeyan ngisi saben kothak kanthi independen nganggo stiker kothak lan ngrekam koordinat x lan y kothak kanggo ngelingi sing diisi. Sampeyan umume

Vectr: Alternatif Gratis kanggo Adobe Illustrator

Vectr minangka aplikasi editor grafis vektor sing gratis lan intuisi kanggo web lan desktop. Vectr duwe kurva belajar sing sithik banget lan nggawe desain grafis bisa diakses sapa wae. Vectr bakal tetep bebas ing salawas-lawase tanpa nganggo tali. Apa bedane antara Vector lan Raster Graphics? Gambar adhedhasar vektor digawe saka garis lan dalan kanggo nggawe gambar. Dheweke duwe titik wiwitan, titik pungkasan, lan garis ing antarane. Dheweke uga bisa nggawe obyek sing ana

Terminologi Desain Grafis sing Paling Apik Bingung

Aku rada guyu nalika nemokake infographic iki amarga, ternyata, aku kudu dadi desainer grafis. Nanging, apik tenan, ngerti tenan yen aku durung ngerti babagan industri sing wis ditanamake sajrone 25 taun kepungkur. Kanggo pertahanan, aku mung nggunakake grafis lan njaluk grafis. Matur nuwun, para desainer luwih ngerti babagan desain grafis tinimbang aku. Sampeyan kudu ngerti bedane

Pandhuan Jargon Desain Grafis

Yen sampeyan minangka pemasar sing bisa ngomong jargon lan strategi, mesthine sampeyan saiki bisa kerja kanthi akeh. Kita ngomong karo wong IT, pangembang lan desainer ... lan kita asring kudu nerjemahake ing antarane kabeh! Crafted minangka agensi digital pemenang penghargaan sing nggawe infographic sing apik iki kanggo mbantu wong ngerti model warna lan format file. Kanthi piranti modern duwe macem-macem kerapatan gambar lan format file lan kompresi sing nyediakake kacepetan balancing lan