Brand.net: Iklan Tampilan Geografis lan Data sing Didhasarake

Wingi aku mangan awan karo kanca apik Troy Bruinsma, eksekutif penjualan lan pemasaran. Pirang-pirang taun kepungkur, kita nggarap kampanye email langsung kanggo Troy nalika dheweke kerja ing perusahaan kabel. Nggunakake reresik data, data pelanggan, data langganan, data demografi, lan TON kerja ... kita bisa nggawe profil pelanggan sing saiki lan ngenali, miturut kluwarga, kulawarga sing luwih seneng langganan paket kabel tartamtu utawa