UserZoom: Kagunaan Efektif Efektif lan Penelitian Pelanggan

UserZoom nyedhiyakake platform piranti lunak riset pangguna online online adhedhasar kabeh kanggo perusahaan supaya bisa nyoba kegunaan kanthi efektif, ngukur swarane pelanggan lan menehi pengalaman pelanggan sing hebat. UserZoom nyedhiyakake kapabilitas panelitian kanggo desktop, kalebu tes kegunaan jarak jauh, pengurutan kertu, pengujian wit, uji coba klik tangkapan layar, uji coba timeout tangkapan layar, survey online, VOC (Survei Intercept), VOC (Tab Umpan Balik) uga pangujian panggunaan seluler lan aplikasi seluler VOIC (Nyegat). Panaliten ngasilake data migunani, tanggapan survey,