Geser: Desain Interaksi, Desain Antarmuka Panganggo, Desain Pengalaman Panganggo

Aku mriksa proyek open source sing apik banget ing bengi iki sing diarani slide supaya sampeyan bisa nggawe kaca HTML lan CSS bebarengan ing pengalaman slide show sing bisa digunakake ing salib platform. Dheweke nggarap piranti seluler lan tablet (malah ndhukung layar tutul lan layar wutuh). Lan slide disimpen online nanging bisa uga ditampilake offline! Dheweke uga nyelarasake karo Dropbox lan bisa dituduhake kaya sing daklakoni ing ngisor iki! Iki slide sing apik lan ringkes

Pemasaran Email utawa Pemasaran Facebook?

Derek McClain takon ing Facebook: Yen sampeyan bisnis sing nindakake pemasaran online, apa luwih becik sampeyan duwe alamat email wong liya utawa duwe wong sing padha karo Fan Facebook alias Wong sing "Seneng" karo kaca sampeyan? Pikirake sing siji iki sadurunge sampeyan mangsuli. Pitakon apik banget. Aku dudu penggemar "utawa" karo pemasaran online. Aku percaya pendekatan pemasaran multi-kanal nambahake respons umum sajrone pemasaran sampeyan. Facebook kayane pemasaran media sosial

Nggolek Mratelakake panemume Kapindho? Atusan?

Ana badai nalika aku promosi nggunakake crowdSPRING. Wong-wong sing ana ing komunitas desain sing aku hormati sanadyan rada ora munafik kanggo ngapresiasi crowdSPRING lan sistem spek liyane kayata 99desain, nalika menehi saran kanggo ngrekrut agensi desain uga. Aku ora ngandel yen ana siji utawa liyane, aku ngurmati loro-lorone! Aku nantang sawetara Ora! Panyengkuyung khusus nggawe saran: Kepiye startup bisnis dadi apik

Desain Web: Ora Babagan Sampeyan

Apa sampeyan bakal nggawe desain ulang situs web gedhe? Kepiye cara nggawe maneh aplikasi piranti lunak sing rumit nanging kritis? Sadurunge nyilem, elinga manawa arbiter kualitas pungkasan dudu sampeyan, pangguna sampeyan. Mangkene sawetara langkah supaya luwih ngerti kabutuhane lan prilaku sadurunge sampeyan nggunakake dolar program sing larang regane.