Desain UX lan SEO: Kepiye Loro Elemen situs web iki bisa kerja sama kanggo Advantage sampeyan

Suwe-suwe, pangarepan situs web wis berkembang. Pangarepan kasebut nemtokake standar babagan cara nggawe pengalaman panganggo sing ditawakake situs. Kanthi kepinginan mesin telusuran kanggo nyedhiyakake asil sing paling relevan lan paling memuaskan kanggo telusuran, sawetara faktor peringkat bakal dipikirake. Salah sawijining perkara sing paling penting saiki yaiku pengalaman pangguna (lan macem-macem elemen situs sing menehi kontribusi.). Mula, bisa disimpulake yen UX penting banget

Tren Desain Web lan Pengalaman Pangguna 2017

Kita pancen seneng banget karo tata letak sadurunge ing Martech nanging ngerti yen katon rada tuwa. Nalika fungsional, ora entuk entuk pengunjung anyar kaya biasane. Aku yakin wong-wong teka ing situs iki, ngira wis kurang desaine - lan dheweke nganggep asumsi uga konten kasebut. Sacara sederhana, kita duwe bayi sing ala. Kita tresna karo bayi kasebut, kita kerja keras