Cara Lacak Konversi lan Penjualan Efektif ing Pemasaran Email

Pemasaran email penting banget kanggo nggunakake konversi kaya biasane. Nanging, akeh pemasar isih gagal nglacak kinerja kanthi cara sing migunani. Lanskap pemasaran wis berkembang kanthi cepet ing Abad 21, nanging sajrone media sosial, SEO, lan pemasaran konten, kampanye email tetep dadi ndhuwur rantai panganan. Kasunyatane, 73% pemasar isih nganggep pemasaran email minangka cara sing paling efektif

Pangembang Querystring UTM Kampanye Google Analytics

Gunakake alat iki kanggo nggawe URL Kampanye Google Analytics. Formulir validasi URL sampeyan, kalebu logika manawa wis duwe querystring ing njero, lan nambah kabeh variabel UTM sing cocog: utm_campaign, utm_source, utm_ Medium, lan utm_term opsional lan utm_content. Yen sampeyan maca iki liwat RSS utawa email, klik situs kanggo nggunakake alat: Cara Ngumpulake lan Lacak Data Kampanye ing Google Analytics Mangkene video lengkap babagan perencanaan