Kepiye Parameter UTM Ing Email Bisa Kanthi Kampanye Google Analytics?

Kita nindakake sawetara proyek migrasi lan implementasine panyedhiya layanan email kanggo klien kita. Sanajan ora asring ditemtokake ing pratelan kerja, salah sawijining strategi sing tansah kita gunakake yaiku mesthekake manawa komunikasi email kanthi otomatis diwenehi parameter UTM supaya perusahaan bisa mirsani pengaruh marketing lan komunikasi email ing lalu lintas situs sakabèhé. Iki minangka rincian penting sing asring dilalekake ... nanging ora mesthi. Apa sing

Cara Ngaktifake Pelacakan UTM Google Analytics Otomatis ing Salesforce Marketing Cloud

Kanthi gawan, Salesforce Marketing Cloud (SFMC) ora terintegrasi karo Google Analytics kanggo nambah variabel querystring pelacakan UTM menyang saben tautan. Dokumentasi babagan integrasi Google Analytics biasane nuduhake integrasi Google Analytics 360 ... sampeyan bisa uga pengin ndeleng iki yen sampeyan pengin njupuk analytics menyang tingkat sabanjure amarga ngidini sampeyan nyambungake keterlibatan situs pelanggan saka Analytics 360 menyang laporan Marketing Cloud. . Kanggo integrasi Pelacakan Kampanye Google Analytics dhasar,

Cara Lacak Konversi lan Penjualan Efektif ing Pemasaran Email

Pemasaran email penting banget kanggo nggunakake konversi kaya biasane. Nanging, akeh pemasar isih gagal nglacak kinerja kanthi cara sing migunani. Lanskap pemasaran wis berkembang kanthi cepet ing Abad 21, nanging sajrone media sosial, SEO, lan pemasaran konten, kampanye email tetep dadi ndhuwur rantai panganan. Kasunyatane, 73% pemasar isih nganggep pemasaran email minangka cara sing paling efektif

Pangembang Querystring UTM Kampanye Google Analytics

Gunakake alat iki kanggo nggawe URL Kampanye Google Analytics. Formulir validasi URL sampeyan, kalebu logika manawa wis duwe querystring ing njero, lan nambah kabeh variabel UTM sing cocog: utm_campaign, utm_source, utm_ Medium, lan utm_term opsional lan utm_content. Yen sampeyan maca iki liwat RSS utawa email, klik situs kanggo nggunakake alat: Cara Ngumpulake lan Lacak Data Kampanye ing Google Analytics Mangkene video lengkap babagan perencanaan

Sumber Lalu Lintas Liyane ing Google Analytics?

Minggu iki ing kantor, salah sawijining klien takon apa sumber lalu lintas "liyane" ing Google Analytics (GA). Ora ana detail banget ing antarmuka nyata kanggo Google Analytics, mula sampeyan kudu golek. Sumber lalu lintas uga dikenal minangka medium ing GA. Aku sawetara digging lan nemokake manawa Google Analytics njupuk medium kanthi otomatis kanggo sawetara medium liyane, sing paling misuwur yaiku email. Kanggo nemokake dhaptar