CleverTap: Analisis Pemasaran Seluler lan Platform Segmentasi

CleverTap mbisakake para pemasar seluler kanggo nganalisa, segmen, melu, lan ngukur upaya pemasaran seluler. Platform pemasaran seluler nggabungake wawasan pelanggan wektu nyata, mesin pamisahan canggih, lan alat keterlibatan sing kuat dadi siji platform pemasaran cerdas, saengga gampang dikoleksi, dianalisis, lan ditindakake miturut wawasan pelanggan ing milidetik. Ana limang bagean platform CleverTap: Dashboard sing bisa sampeyan segmen pangguna adhedhasar tumindak lan properti profil, mbukak kampanye sing ditarget