Janrain: Nangkep lan Nguatake Presensi Sosial Sampeyan

Dadi media sosial sampeyan wis aktif lan aktif. Sampeyan nambahake penggemar lan pandhereke saben dina lan entuk pengunjung kanthi cepet menyang situs sampeyan. Media sosial nyedhiyakake sampeyan tuwuh, nanging sampeyan ora bisa nemokake laba investasi sing dirembug kabeh guru media sosial. Media sosial katon kaya jaring iki, nanging sampeyan ora bisa nemokake apa-apa amarga kabeh wong entuk bolongan. Ana rong kedadeyan kritis