Strategi Konten, Link lan Kata Kunci kanggo SEO 2016

Aku sejatine sifate luwih becik saka owah-owahan algoritma sawetara taun kepungkur, saya kurang ngerteni alat lan layanan optimisasi mesin telusuran sing regane sepisan. Aja bingung karo pentinge SEO. Panelusuran organik isih dadi strategi sing efisien lan terjangkau kanggo entuk pengunjung anyar. Masalahku dudu karo medium; iku kalebu alat lan ahli ing kana sing isih bisa ngetrapake strategi sawetara