Solusi Personalisasi E-Niaga mbutuhake 4 Strategi Iki

Nalika para pemasar ngrembug babagan personalisasi e-commerce, umume ngobrol babagan siji utawa rong fitur nanging ora bakal entuk kabeh kesempatan kanggo nggawe pengalaman blanja sing unik lan individual kanggo pengunjung. Pengecer online sing wis ngetrapake kabeh 4 fitur - kayata Disney, Uniqlo, Converse lan O'Neill - ndeleng asil sing luar biasa: 70% tambah saka keterlibatan pengunjung e-commerce 300% paningkatan pendapatan per telusuran 26% nambahake tarif konversi Nalika katon apik tenan , industri iki gagal