Kepiye Cara Mbersihake Daftar Pelanggan Tambah CTR 183.5%

Kita biasane ngiklanake ing situs manawa ana luwih saka 75,000 pelanggan ing dhaptar email. Sejatine iku bener, kita duwe masalah pangiriman sing saya angel nalika kita lagi macet ing folder spam. Nalika 75,000 pelanggan katon apik nalika sampeyan lagi golek sponsor email, pancen elek nalika profesional email menehi ngerti yen dheweke ora entuk email amarga wis macet ing folder sampah. Titik aneh kanggo