Cara Ngatasi Pidato Publik

Iki minangka kiriman sing kudune dak tulis luwih saka setaun kepungkur, nanging aku motivasi nulis ing bengi iki sawise ana acara sing dakkandhakake. Paling taun kepungkur, aku lunga menyang Rapid City, South Dakota lan ngobrol ing Concept ONE, acara pemasaran bisnis perdana sing didegake dening Korena Keys, wirausaha regional, pamilik agensi, lan South Dakotan sing bangga. Tujuane Korena yaiku nggawa speaker profesional saka njaba negara sing bisa

Aku Mbuwang Setahun Saka Konferensi, Mangkene Kadadeyane

Rolas wulan pungkasan minangka sing paling rame ing sejarah bisnis kita. Kita nyusun ulang publikasi Martech, pindhah kantor sawise 7 taun, lan kanthi jujur ​​mbangun layanan wiwit wiwitan. Aku mutusake ora mbukak konferensi sajrone taun kanggo fokus ing bisnis. Nyatane, aku ora nate plancongan ing Florida sawayah-wayah, ing kana aku seneng ngaso lan ngunjungi Ibuku. (Ibu ora seneng banget babagan iki!) Sadurunge

Pangenalan Sampeyan Ditampa, Panguwasa Ditampa Sampeyan

Minggu iki, aku ngobrol apik tenan karo kolega enom ing industri pemasaran. Wong kasebut frustasi. Dheweke ahli ing industri kanthi asil luar biasa pirang-pirang taun. Nanging, dheweke asring dilalekake nalika ana kesempatan kanggo wicara, saran, utawa perhatian saka pimpinan. Ing umur 40 taun, panguwasa saya teka mengko luwih akeh tinimbang pimpinan sing diakoni ing lanskap pemasaran. Alasane cukup sederhana - aku yaiku

Sampeyan Ora Bisa Ngomong Gigs Amarga Wis Online

Sajrone presentasi dina Setu menyang Asosiasi Pembicara Nasional, aku nuduhake presentasi lan dhukungan data kanggo para pamicara supaya ngerti sebabe konten lan strategi sosial dadi kunci upayae dhewe-dhewe kanggo nggawe wewenang lan golek kesempatan ngomong. Iki minangka klompok sing luar biasa kanggo ngobrol amarga padha menehi kula regane umpan balik nalika ngomong nalika menehi promosi. Aku matur nuwun banget marang Karl Ahlrichs kanggo