Yotpo: Nggabungake Ulasan Sosial ing Situs E-commerce Sampeyan

70% pembeli online ujar manawa review duwe pengaruh gedhe marang keputusan tuku (Sumber). 60% pembeli online nuduhake manawa tinjauan minangka faktor sing paling penting nalika milih produk. Lan 90% konsumen online dipercaya rekomendasi saka wong sing wis dikenal. Yen dipikirake, saben perusahaan kudu nggunakake ulasan kanggo njupuk produk lan layanane. Tinjauan duwe tantangan kanggo situs e-niaga: Tinjauan narik kawigaten babagan SPAM lan review asli saka pesaing sing kurang apik.