Dhaptar Ukuran Iklan Standar kanggo Pariwara Online

Standar minangka kabutuhan nalika nerangake pariwara iklan online lan ukuran ajakan-kanggo-tumindak. Standar ngaktifake publikasi kaya kita kanggo standarisasi template kita lan njamin tata letak bakal nampung pariwara sing wis digawe lan dites para pengiklan ing jaring. Google Adwords dadi master penempatan iklan, kinerja iklan bayar per klik ing saindenging Google ndhikte industri kasebut. Ukuran Iklan Performa Paling Dhuwur ing Google Leaderboard - Ambane 728 piksel nganti 90 piksel Setengah Kaca -