Abstrak: Kolaborasi, Versi, lan Pangiriman Desain Produk Sampeyan

Saiki kita kerja sama karo perusahaan nasional kanggo nggawe template email Cloud Marketing khusus kanggo saben departemen lan unit bisnis. Amarga pihak sing duwe kepentingan, kontraktor, lan desainer kabeh adoh, desainer nggawe ejekan lan nggarap versi karo tim kepemimpinan - banjur masrahake menyang tim kanggo menehi kode lan implementasi sing responsif. Desainer ngenalake aku menyang Abstract. Abstract minangka alat kolaborasi online kanggo Mac ing perusahaan, kontraktor,

Nggolek Mratelakake panemume Kapindho? Atusan?

Ana badai nalika aku promosi nggunakake crowdSPRING. Wong-wong sing ana ing komunitas desain sing aku hormati sanadyan rada ora munafik kanggo ngapresiasi crowdSPRING lan sistem spek liyane kayata 99desain, nalika menehi saran kanggo ngrekrut agensi desain uga. Aku ora ngandel yen ana siji utawa liyane, aku ngurmati loro-lorone! Aku nantang sawetara Ora! Panyengkuyung khusus nggawe saran: Kepiye startup bisnis dadi apik