Apa Nofollow, Dofollow, UGC, Utawa Tautan sing Disponsori? Napa Link Balik Penting kanggo Peringkat Panelusuran?

Saben dina kothak mlebu kebanjiran karo perusahaan SEO spamming sing ngemis supaya menehi link ing kontenku. Iki minangka panjalukan tanpa wates lan nesu tenan. Mangkene carane biasane email ... Dear Martech Zone, Aku ngerti yen sampeyan nulis artikel iki apik tenan ing [kata kunci]. Kita uga nulis artikel rinci babagan iki. Aku mikir bakal nambah tambahan artikel sampeyan. Tulung dakkandhani yen sampeyan