Dasar Twitter: Cara Nggunakake Twitter (Kanggo Wiwitan)

Isih cepet banget kanggo ngundang pati saka Twitter, sanajan aku rumangsa terus nggawe pembaruan sing ora nambah utawa nguatake platform. Paling anyar, dheweke ngilangi jumlah sing kasedhiya sing kasedhiya liwat tombol sosial ing situs. Aku ora bisa mbayangake kenapa lan bisa uga ana pengaruh sing ora apik ing keterlibatan umume nalika ndeleng lalu lintas Twitter ing situs pangukuran utama. Cukup komplain ... ayo ndeleng sing apik

Cara Nggawe Bisnis nganggo Twitter lan Tweet sing Disedhiyakake

Twitter saiki nawakake macem-macem kampanye kanggo nggawe, ndukung lalu lintas lan konversi menyang situs sampeyan, nginstal aplikasi, entuk petunjuk, utawa ningkatake tweet tartamtu. Tweet sing Disedhiyakake terus ditampilake ing timeline ing Twitter lan aplikasi Twitter asli. Bisnis sampeyan kudu nggunakake praktik paling apik ing Twitter, nanging yen sampeyan mbayar kanthi bener kanggo promosi Tweet, ana prekara tartamtu sing bisa ditindakake kanggo nambah tarif klik-tayang sing dipromosekake

Napa Wong Ndherek Sampeyan Twitter

Iki bisa dadi salah sawijining infografis paling lucu sing DK New Media wis rampung nganti saiki. Kita nggawe akeh infografis kanggo para klien, nanging nalika aku maca artikel ing eConsultancy kenapa masarakat ora ngetutake Twitter, aku langsung mikir bisa nggawe infographic sing nyenengake banget. Desainer infografis nyedhiyakake impen sing paling gedhe. Apa sampeyan rame banget ing Twitter? Apa sampeyan akeh banget dodolan? Apa sampeyan ora sengaja isin karo wong?