Twitter lan Video, Kaya Kacang Kacang Kacang lan Jelly

Mesthi wae televisi minangka media tradisional sing wis ditemtokake, nanging yen kita nambah prilaku layar kapindho kayane ana sawetara media sosial luwih apik tinimbang liyane. Antarane Facebook lan Twitter, aku ndeleng akeh obrolan liyane sing kedadeyan ing Facebook tinimbang ing Twitter. Nanging ing Twitter, aku ndeleng luwih akeh postingan sing bisa uga menehi umpan balik sing ora sah. Yen aku asyik ing televisi, aku ora yakin pengin melu pacelathon mlaku